Overleden fietser blijkt slachtoffer steekincident

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

De 18-jarige fietser uit Nistelrode die zondagochtend in Oss overleed, blijkt te zijn gestoken. Dat wijst het rechercheonderzoek uit. De politie hield zondag in de loop van de middag een 25-jarige verdachte aan. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Het 18-jarige slachtoffer werd zondag rond 07.45 uur zwaargewond naast zijn fiets gevonden, op de kruising van de Julianasingel en de Dr. Saal van Zwanenbergsingel in Oss. De hulpdiensten konden helaas niets meer betekenen voor de jongen. Hij overleed ter plaatse. Het was onduidelijk wat met het slachtoffer was gebeurd. Er werd uitgebreid onderzoek gedaan, waaruit later bleek dat de jongen gestoken is.

Verdachte

De aangehouden verdachte kwam bij de politie in beeld na een melding over een persoon met verward gedrag bij het station in Oss zondagochtend. Daar troffen agenten een man met een fiets aan die een mes bij zich had. Hij werd meegenomen naar het politiebureau. Gaandeweg het onderzoek kwamen aanwijzingen naar voren dat de man mogelijk betrokken was bij de dood van het 18-jarige slachtoffer. De verdachte is een 25-jarige man die woonachtig is in Heesch en bekend is bij de politie. Hij zit vast voor verder onderzoek en wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Geen bekenden

De recherche is volop bezig met het onderzoek. Er zijn vooralsnog geen aanwijzingen dat het slachtoffer en de verdachte elkaar kennen. Het is onduidelijk wat er aan het steekincident vooraf ging. 

Gezocht

Naar aanleiding van een eerdere getuigenoproep kregen we diverse reacties binnen die we onderzoeken. Ook de bestuurder van de vrachtauto meldde zich bij ons. De fietser die op de Hescheweg richting Heesch fietste, is nog niet bekend. Herken je jezelf of weet je wie dit kan zijn? Laat het ons weten.

Melden

Melden en tips delen kan door te bellen naar 0900-8844. Blijf je liever anoniem bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Online melden en informatie delen kan ook via onderstaand tipformulier.

Adverteren op OssActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op OssActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Oss
11:56

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief