Politie houdt twee verdachten van scooterdiefstal aan in Tilburg

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

Politiemensen hebben in de vroege ochtend van dinsdag 29 september 2020 op de Langendijk twee Tilburgers van 17 en 18 jaar oud aangehouden op verdenking van diefstal of heling van een snorfiets.

Surveillerende politiemensen reageerden op een melding van een man die was wakker geworden van braakgeluiden. Toen de politiemensen ter hoogte van de Bingelradestraat reden, zagen ze twee jongens wegrijden op een bromfiets, het Bingelradepad op. In de brandgang waar de jongens vandaan kwamen, troffen de agenten een opengebroken snorfiets aan. De scooter bleek thuis te horen in de Barneveldstraat en bleek inderdaad te zijn gestolen. De eigenaar van de tweewieler heeft aangifte van diefstal gedaan. 
Andere politiemensen hielden de jongens op de Langendijk aan op verdenking van diefstal of heling van de snorfiets. Het tweetal is voor nader onderzoek en verhoor meegenomen naar het bureau.

Dit artikel verscheen eerst op DeTilburgse.nl

Adverteren op OssActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op OssActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Oss
22:18

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief