Beschieting van gemeentehandhavers aan de Heesterseweg in Geffen

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

Afgelopen zaterdagavond, 17 februari, vond er een beschieting plaats op twee gemeentehandhavers in Geffen. De politie zoekt getuigen van dit incident, waarbij niemand gewond raakte.

Incident

De gemeentehandhavers van de gemeente Oss deden rond 21:15 melding van de beschieting. Ze waren bezig met het controleren van een voertuig toen ze vanaf een afstand werden beschoten. Door de duisternis was het niet duidelijk uit welke richting de schoten kwamen. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij een inslag in het dienstvoertuig.

Onderzoek

Het dienstvoertuig is meegenomen naar het bureau en wordt door Forensisch Specialisten onderzocht. Uit dit onderzoek moet blijken uit welke richting de handhavers zijn beschoten en om welk type wapen het gaat. Vermoedelijk is er gebruik gemaakt van een luchtdrukwapen.

Oproep aan getuigen

De recherche heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Bent u in het bezit van camerabeelden? Of heeft u iets verdachts gezien rondom de Heesterseweg? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Het is ook mogelijk om anoniem melding te doen.