Explosie in Rozenstraat, Oss: politie zoekt getuigen

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Een explosie heeft ernstige schade veroorzaakt aan een woning in de Rozenstraat in Oss. De politie is op zoek naar getuigen van het incident. De explosie, die vermoedelijk veroorzaakt werd door zwaar vuurwerk, resulteerde in gesneuvelde ruiten van de getroffen woning en schade aan het naastgelegen huis.

Incidentdetails

Het incident vond plaats op 15 april 2024. Een melding van een harde knal bij een woning werd om ongeveer 00:15 uur ontvangen. Bij aankomst troffen agenten een beschadigde woning aan. Er was slechts één bewoner in de woning op het moment van de explosie, die gelukkig ongedeerd bleef.

Onderzoek en getuigenoproep

De politie is een buurtonderzoek gestart en specialisten van de Forensische Opsporing hebben sporenonderzoek uitgevoerd bij de woning. Het onderzoek richt zich momenteel op het bepalen van de aanleiding en toedracht van het incident.

In dit verband is de politie nadrukkelijk op zoek naar getuigen. Als u iets heeft gezien, gehoord of als u beschikt over camerabeelden uit de omgeving, neem dan contact op met de politie. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem.