Tweede verdachte aangehouden na steekpartij in Oss

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Op zondag heeft de politie een 46-jarige man uit Oss aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekincident dat op 3 april plaatsvond. Een vrouw werd eerder in dit onderzoek aangehouden, maar is inmiddels weer op vrije voeten gesteld.

Steekincident

De politie kreeg op 3 april rond 14.15 uur een melding binnen van een gewonde man op de Hertogensingel in Oss. Het bleek te gaan om een 34-jarige man uit Oss die was neergestoken. Uit verder onderzoek bleek dat het steekincident zich niet op de Hertogensingel had afgespeeld, maar op de Johannes Poststraat. De politie heeft op beide locaties technisch onderzoek verricht.

Eerste verdachte

Het onderzoek leidde al snel naar een eerste verdachte, een 25-jarige vrouw uit Oss. Zij werd diezelfde dag nog aangehouden op de Linkenweg in Oss nadat ze door collega’s werd herkend. Het slachtoffer en de verdachte zijn bekenden van elkaar.

Tweede verdachte

Uit het onderzoek bleek dat er waarschijnlijk een tweede verdachte betrokken was bij de steekpartij. Dit betrof een man uit Oss. Hij kon op zondag worden aangehouden en wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.