Getuigen gezocht! Gewapende woningovervallers stelen auto in Lith

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

Op woensdagavond 4 november overvallen meerdere mannen een woning aan het Marktplein. De daders bedreigen de bewoner met een steekwapen en maken zijn auto buit. De daders vluchtten met de auto in de richting van de A2. Niemand raakte gewond maar een overval is natuurlijk een heftige ervaring met een flinke impact op het slachtoffer. De politie zoekt getuigen en/of beelden die ons kunnen helpen om deze daders op te pakken!

Overval

Meerdere mannen drongen gisteren rond 19.30 uur de woning van het slachtoffer binnen. Onder bedreiging van een mes stond het slachtoffer zijn autosleutels af aan de mannen. De daders zijn vervolgens in de auto van het slachtoffer gevlucht richting de A2. Het gaat om een witte BMW 316.

Signalement

De mannen droegen donkere kleding waarvan zij de capuchons verhullend over hun gelaat hadden getrokken.

Veel vragen

De recherche heeft nog veel vragen over wat er precies gebeurd is. Van het slachtoffer is een aangifte opgenomen. Zij deden buurtonderzoek en gingen na of er (beveiligings-)camera’s in de buurt hangen waarvan de beelden mogelijk kunnen helpen om het plaatje compleet te krijgen.

Getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen die ons meer kunnen vertellen over de daders en de overval.

  • Misschien heb jij de daders gezien toen zij zich voor of na de overval in de omgeving bevonden van het Marktplein in Lith. Of wellicht ken je mensen die hen hebben gezien.
  • De daders verplaatsten zich na de overval met de van het slachtoffer buitgemaakte witte BMW 316. Heb je ze daarin zien rijden? 
  • Het valt overigens niet uit te sluiten dat de daders mogelijk een andere auto of voertuig ter ondersteuning hebben gebruikt voor of na de overval. 
  • Ook mensen die andere opvallende en/of verdachte zaken hebben gezien in de omgeving tijdens de overval vraagt de politie nadrukkelijk om contact met ze op te leggen.

Elk aanknopingspunt kan helpen

Bel de politie via 0900 8844. Liever anoniem? Dat kan ook door 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem) te bellen. 

Adverteren op OssActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op OssActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Oss
04:15

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief