Osse man van 41 opgepakt voor steekincident in Oss

Normal aanhouding boeien001

De politie pakte vannacht een 41-jarige man uit Oss op voor een steekincident eerder deze nacht aan de Nieuwe Hescheweg in Oss . Hierbij raakte een 29-jarige plaatsgenoot gewond. Het slachtoffer verkeert buiten levensgevaar. We zoeken getuigen die ons meer kunnen vertellen over dit incident en/of misschien ook in het bezit zijn van nuttige camerabeelden.

Afbeelding betreft een stockfoto.

Aanleiding
De politie kwam vannacht rond 02.40 uur tijdens een controle in contact met het slachtoffer op het Raadhuishof in Oss. Het steekincident vond eerder die nacht plaats aan de Nieuwe Hescheweg in Oss. Het slachtoffer raakte tijdens het steekincident gewond. Hij had snijwonden aan een van zijn benen en bovenlichaam, maar was nog wel aanspreekbaar. Op aanwijzingen van getuigen kwam de 41-jarige verdachte in beeld. Politieagenten hielden de verdachte kort daarop aan op de Nieuwe Hescheweg.

Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn snijwonden. Hij verkeert gelukkig niet in levensgevaar.

Vervolgonderzoek
De verdachte is ingesloten op het politiebureau. Om zijn rol en aandeel in deze zaak helder te krijgen wordt er nader onderzoek verricht. Zo nam de politie al diverse verklaringen op van getuigen. Mogelijk dat een conflict aan het steekincident is voorafgegaan.

De verdachte wordt uitgebreid verhoord.

Getuigenoproep
Wij hopen duidelijk te krijgen wat er zich vannacht precies heeft afgespeeld. Daarom komen wij graag in contact met getuigen die ons meer kunnen vertellen. Heeft u info of tips? Of bent u in het bezit van camerabeelden waarop het incident te zien is? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0900-8844 en/of deel uw camerabeelden. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht gebruiken.

Wilt u liever anoniem uw info aan ons verstrekken? Ook dat is mogelijk. Bel dan 0800-7000

Adverteren op OssActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op OssActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Oss
20:30

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief