Politie zoekt informatie over schietincident in Oss

9 maanden geleden gepubliceerd

De politie is op zoek naar informatie en camerabeelden van een schietincident dat op 14 oktober plaatsvond in de omgeving van de Kardinaal de Jongstraat en Schadewijkstraat in Oss. Bij dit incident raakte een 15-jarige jongen gewond.

Oproep aan getuigen

De recherche is druk bezig met het onderzoek en doet een oproep aan mensen die mogelijk informatie of beeldmateriaal hebben over de vermeende schutter. De politie zoekt dringend naar camerabeelden van de vermeende schutter in de omgeving Schadewijkstraat en verder.

Kenmerken van de schutter

De schutter, die op een fiets vluchtte in de richting van de Berghemseweg, droeg bovenkleding met een donkerkleurige onderste helft en een lichtkleurige bovenste helft. Getuigen worden gevraagd hun beeldmateriaal tussen 21.45 uur en 22.15 uur actief te bekijken en contact op te nemen als zij denken de schutter op beeld te hebben.

Respect voor het slachtoffer

De politie maakt ook duidelijk dat ze het niet op prijs stelt dat er online beelden van het schietincident worden gedeeld. Dit wordt als respectloos naar het slachtoffer en zijn directe omgeving gezien. Bovendien kan het delen van deze beelden het lopende onderzoek belemmeren.