Verdachte aangehouden voor doodslag op fietser Oss

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Oss - Vandaag heeft de politie een verdachte aangehouden die wordt verdacht van doodslag op een 18-jarige man uit Nistelrode. de politie zoekt nog getuigen die ze meer kunnen vertellen over de feiten en omstandigheden van dit geweldsmisdrijf.

Zondagochtend rond 07.45 uur werd een fietser zwaargewond aangetroffen naast zijn fiets op de kruising van de Julianasingel en de Dr. Saal van Zwanenbergsingel in Oss. De hulpdiensten die ter plaatse kwamen konden helaas niets meer betekenen voor het slachtoffer.

De toedracht van het overlijden was onduidelijk en daarom is er uitgebreid onderzoek gedaan op de plaats van het incident. Er is uitgebreid sporenonderzoek gedaan, getuigen zijn gehoord en camerabeelden zijn bekeken. Al vrij snel kwam de politie een verdachte op het spoor die ze verdenken van het plegen van een geweldsmisdrijf. De verdachte is inmiddels aangehouden.

Adverteren op OssActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op OssActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Oss
20:12

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief