Verdachte situatie gemeld in Beethovengaarde, Oss

10 maanden geleden gepubliceerd

Afgelopen woensdag is er een melding gemaakt van een verdachte situatie in de Beethovengaarde in Oss. Er zou een minderjarig meisje lastig zijn gevallen door een onbekende man.

Omschrijving van het incident

Volgens het meisje was ze rond 17.00 uur buiten aan het spelen toen een man haar benaderde en beetpakte. Naar aanleiding van haar geschreeuw zou de man haar hebben losgelaten, waardoor het meisje op de grond viel.

Politie in actie

De politie begon direct een zoektocht na de melding. Kort daarna werd er in de omgeving van de Beethovengaarde een man aangehouden. Uit onderzoek bleek echter dat deze man het meisje niet lastiggevallen had. Hij is daarom weer vrijgelaten en is niet langer een verdachte.

Oproep aan getuigen

Er wordt veel gespeculeerd over dit incident en de politie vraagt iedereen voorzichtig te zijn met het verspreiden van deze speculaties. Uit verder onderzoek zal moeten blijken wat er precies is gebeurd. De politie is daarom op zoek naar getuigen die iets opvallends hebben gezien in de omgeving van de Beethovengaarde in Oss, rond 17.00 uur in de middag op 27 september 2023. Als je iets hebt gezien, wordt je verzocht contact op te nemen met de politie.